Maxulin

Maxulin är ett kosttillskott utvecklat av Norvital.

Testplus – kosttillskottet som hjälper dig att känna dig som en man

Testoplus är kosttillskottet som tagit Sverige med storm! Varför inte göra som andra svenska män och prova Testoplus?

Just nu så kan du i samarbete med Testosterontillskott.com få de två första månaderna till halva priset!

För endast 78 kronor (normalt 478:-)

Utan bindningstid eller uppsägningstid och fri frakt!

Köp Testoplus till betala bara för frakt!

BESTÄLL NU - BETALA BARA FÖR FRAKT!

Vad gör Maxulin?

Magnesium innehåller noggrant utvalda ingredienser som ska hjälpa dig att hantera åldersrelaterade problem.

– Maxulin hjälper dig att frigöra det bundna testosteronet i kroppen.

– Förbereder din kropp för att bygga muskelmassa och upprätthålla förbränningen med zinkbrist

– Innehåller vitamin b6 för att minska din trötthet

Maxulin produceras av norska succébolaget Norvital. De är godkända medlemmar av ”Svensk Egenvård – Trygga val för din hälsa”. Därför är det ett tryggt val.

Vad Innehåller Maxulin?

Maxulin innehåll

Maxulin innehåller ingredienser som är väl genomtänkta för att du ska känna dig som en man och återfå orken. Maxulin innehåller:

Fenugreek: för att förbättra utvecklingen av muskelmassa

Zink: hjälpa dig att få normala testosteronnivå och att ha en normal reproduktionssystem.

Vitamin B6: Minskar din trötthet och utmattningssymptom

Magnesium: för din muskelfunktion och din förbränning.
1 tablett Maxulin innehåller

600 mg Fenugreek

125 mg Magnesium

10 mg Zink

1,4 mg B6

Vitamin B6

Enligt livsmedelverket så ger brist på vitamin B6 till hudförändringar runt munnen, näsa och ögon. Kan leda till kramper eller anemi alltså blodbrist.

Vitamin B6 är en vattenlöslig vitamin som är helt naturligt finns i mat och finns som ett vanligt kosttillskott. Vitamin B6 är en koenzym som utför en stor mängd funktioner i kroppen och är väldigt mångsidig. Den är inblandad i mer än 100 enzymreaktioner framförallt kopplat till protein metabolism[1].

Maxulin funkar det?Maxulin funkar det

Vi vill mena att Maxulin funkar. Maxulin innehåller flera ingredienser som har potentialen att hjälpa dig att känna dig som man som Testofen, Zink, Vitamin B6 och Magnesium. Därför tror vi att Maxulin kan vara intressant om du vill höja din levnadsstandard som man.

I en dubbelblind placebokontrollerad studie med hela 60 deltagare i åldersspannet 25-52 så gjordes det en studie. Männen som fick kosttillskottet kunde rapportera effekten på sin styrka, energi och sitt allmänna välmående.

Läs mer om Maxulin.

Vad är Testofen?

Testofen är en spännande ingrediens som finns i Maxulin. Det är ett patenterat extrakt av bockhornsklöver, fenugreek, eller på latin Trigonella Foenum-graecum. Det växer naturligt i södra europa och medelhavsregionen och odlas i centrala europa/sydöstra europa, västasien, indien och nordafrika.

Frönas arom är stark, söt och något bitter och påminner lite om bränt socker.

Växten är när den är fullväxt mindre än en meter, med ljusgröna blad och vita blommor. De mals normalt ner och används som krydda i eller så blandas de med mjöl för att bli bröd. Det går att äta dem råa eller koka dem.

Bedömning av Maxulin

Enligt vår bedömning så innehåller Maxulin de ingredienserna som du vill ha i ett kosttillskott för att få balans i livet som man. Maxulin ingredienser är noggrant utvalda av Norvital. Det är ett kosttillskott som tagit marknaden med storm.

Har Maxulin biverkningar?

Maxulin har inga större biverkningar som är kända. Om du skulle bli lite dålig i magen i samband med intag så försök att äta Maxulin i samband med måltid. Maxulin är producerad enligt riktlinjerna för GMP, Good Manufacturing Practice, så att du ska kunna känna dig trygg med Maxulin.

Köpa Maxulin på apoteket?

För att det ska vara snabbt och smidigt att köpa Maxulin så kan du enkelt köpa Maxulin här. Det är praktiskt för då slipper du besöka ett apotek för att köpa Maxulin och får det skickat direkt hem.

Vad händer om jag får testosteronbrist?

Maxulin testosteronbrist

Det är vanligare att du lider av testosteronbrist med åldern och studier har visat det är kopplat till flera skadliga effekter på det muskuloskeletala systemet som minskad benmassa(osteopeni) och  minskad muskelmassa(sarkopeni). Det är även kopplat till allmänt högre mortalitet.

Nyare studier har också visat att testosteronbrist är starkt kopplat till diverse övervikts-relaterade sjukdomar hos män som typ 2 diabetes och hjärtsjukdomar.

Vad kan man göra mer än att ta Maxulin?

För att förbättra din hälsa så kan du utöver att ta Maxulin göra ganska mycket för att underlätta problem kopplat till åldern.

Träna: Du kanske inte tränar 30 minuter per dag fem dagar i veckan men den goda nyheten är att får du bara 15 minuter av moderat träningsaktivitet per dag så ökar du din livslängd. Gå ut med hunden, cykla eller gå på gym. Någon aktivitet är bättre än ingen.

Sluta stressa: Stress, och ilska kan vara väldigt skadligt. Om du arbetar för att minska din stress så kommer du tacka dig själv senare. Att meditera regelbundet kan vara bra för att få ner stressen.

Ät bra: Under de senaste decennierna så har processad mat blivit en större och större del av vår kost. Extra socker, salt och fett skapar alla problem med våran kropp och leder till en stor mängd hälsorelaterade sjukdomar, som hjärtsjukdomar eller för högt blodtryck. Gör dig själv en tjänst och se till att du äter bra. Som en regel om du måste öppna maten för att äta den så ät den inte. Läs på innehållsförteckningen. Skär ner på drycker med socker och stärkelser, lägg till mer frukt, grönsaker, fiber och protein i din kost.

Rök inte: Om du röker och har kämpat med att sluta med att röka så sluta inte försöka. Att sluta röka ökar din blodcirkulation och förbättrar ditt blodtryck och minskar sannolikheten att du får cancer drastiskt.

Socialisera: Att ha ett aktivt socialt liv håller oss unga och gör under för vår hälsa. Att upprätthålla goda och hälsosamma relationer med andra är viktigt. Håll en god relation till de som du håller kära och se till att du träffar nya människor.

Få ordentligt med sömn: ignorera dem som säger att du kan sova när du är död. Du behöver sömn, oavsett hur din relation till sömn ser ut så måste du ha det. Se till att du får en god natts sömn varje natt och så minskar du risken för hjärtinfarkt och minskar dina stressvärden.

Det är alltid bättre att kombinera ett kosttillskott som Maxulin med en hälsosam livsstil.